Kartice za gorivo bez depozita

Uprkos rekordnom povećanju cena, prodaja benzina i dizela u Srbiji u prvoj polovini 2022. godine ozbiljno je povećana u odnosu na isti period prošle godine. U skladu sa novonastalim promenama na tržištu, poteškoćama nabavke goriva zbog skoka cena i garancija, kompanija invoitix ag pored osnovnog paketa usluga finansiranja međunarodnog transporta, u saradnji sa externim partnerima u prilici je da svojim klijentima ponudi novu uslugu: personalizovane kartice za gorivo.

U saradnji sa kompanijama IDS Q8 i UTA, klijenti invoitix-a su od sada u mogućnosti da transportnim fakturama plate gorivo bez depozita i dodatnih provizija. invoitix garantuje plaćanje potrošnje goriva istoimenim kompanijama umesto klijenata, dok se troškovi utrošenog goriva pokrivaju transportnim nalozima koje invoitix naplaćuje od strane dužnika. Pokrivate isključivo iznos goriva koji ste potrošili, bez dodatnih troškova.

Nesvakidašnji benefiti i dodatne pogodnosti koje možete ostvariti birajući eksterne partnere jeste povraćaj PDV-a kao i povraćaj putnih taksi (ENP uređaj) u saradnji sa UTA kompanijom.

KAKO SE KVALIFIKOVATI ZA PROGRAM?

Dovoljno je da potpisivanjem ugovora sa kompanijom invoitix postanete njihov klijent ukoliko već niste. Nakon početka saradnje i podnošenja prvih faktura možete im se obratiti kako bi osmislili personalizovanu ponudu kartica za gorivo koja najbolje odgovara Vašim potrebama, i nakon toga početi da uživate u pogodnostima programa koje nude.

PREDNOSTI PRIDRUŽIVANJA INVOITIX PROGRAMU KARTICA ZA GORIVO:

  • invoitix će garantovati plaćanje vaše potrošnje goriva i izvršiti plaćanje direktno kompaniji za gorivo
  • pristupačna nabavka goriva
  • povraćaj pdv-a
  • lakša i brža upotreba na terminalu benzinske pumpe
  • zaštita od prevara pomoću personalizovanih kartica sa registarskim brojem vašeg vozila
  • podrška za planiranje puta pomoću mapa stanica i proračunate potrošnje goriva
  • dugoročno rešenje, koje se može koristiti sve dok poslujete sa invoitix-om

+381695566784
fuel@invoitix.com
officebelgrade@invoitix.com

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije