Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

Invoitix– za brzu naplatu transportnih faktura

Naplata faktura po osnovu transporta ka i u Evropskoj Uniji, je samo jedan u nizu problema sa kojima se suočavaju domaće logističke kompanije. Čekanje na naplatu faktura traje i nekoliko meseci, a uz Invoitix ih je moguće naplatiti za manje od 48 sati.

Ko je Invoitix?

Invoitix ag je švajcarska kompanija sa predstavništvom u Beogradu, koja se više od dve godine uspešno bavi  finansiranjem transportnih faktura ka i unutar Evropske Unije. Na domaćem i regionalnom tržištu Invoitix ima nekoliko stotina zadovoljnih klijenata od kojih su mnogi iz Srbije. Kompanija je nastala 2018., dok je predstavništvo u Beogradu zvanično otvoreno u maju 2020. godine.

Kakve usluge nudi Invoitix?

Pored osnovih usluga (finansiranja transportnih faktura za manje od 48 sati),  klijentima je na raspolaganju baza od preko 5.000 evropskih kompanija, u kojoj klijenti mogu proveriti bonitet i platežnu moć potencijalnog dužnika. Na paleti usluga je i skraćena procedura slanja originalnih dokumenata, jer klijent nakon transporta dokumentaciju može dostaviti Invoitix kancelariji u Beogradu, umesto da ih šalje dužniku u inostranstvo, što dodatno smanjuje troškove naplate.

Ko može da postane klijent Invoitix-a?

Klijenti Invoitixa mogu postati sve firme koje se bave transportom za zemlje, i unutar same Evropske Unije. Procedura za naplatu faktura je maksimalno pojednostavljena. Nakon što dostavite samo tri dokumenta –  CMR dokument i naloga za transport, sledi kratka provera ispravnosti i novac je na Vašem računu već sutra. Ovim putem sve domaće, a i regionalne logističke kompanije mogu unovčiti svoje fakture izbegavajući bespotrebno čekanje dana valute kako bi dobili novac za svoj transport, što ponekad može trajati i nekoliko meseci. Samim tim, klijenti Invoitixa mnogo brže podižu svoju likvidnost i povećavaju godišnji obrt.

Ukoliko smo Vas zainteresovali za ovaj vid saradnje, možete ih kontaktirati na neki od sledećih načina

officebelgrade@invoitix.com
+381 (0)69 556 60 55
+381 (0)69 556 67 84
Zmaj Jovina 6/4, Beograd

Partneri

Najpopularnije