Umrežavanje i razmena iskustava – prioritet u organizaciji događaja – IX Godišnja Konferencija Logistike & Transporta

IX Godišnja Konferencija  Logistike&Transporta biće održana 9. novembra 2021. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza. Ovaj događaj je jedinstven u ovom delu Evrope – kako po širini oblasti koje obuhvata, tako i po broju učesnika koji su, u najvećem broju do sada, pokazali interesovanje za prisustvo.

Po godinama, ovo bi trebalo da bude 10., jubilarna, konferencija, ali je zbog pandemije, prošlogodišnja pomerena za ovu godinu. Interesovanje za ovogodišnju konferenciju pokazuje da nije slučajnost što je baš Konferencija Logistike&Transporta centralni logistički događaj regiona, te da će 9. novembra u hotelu Crowne Plaza biti prisutno oko 400 učesnika.

Najeminentniji predavači regiona govoriće u 3 sesije – intralogistika, drumski transport i sesiji posvećenoj intermodalnom transportu, ali sa akcentom na vodnom transportu. Time je zaokružena celina – kompletan lanac snabdevanja. Učesnici će biti podeljeni u tematske sesije nakon uvodnog dela, koji će i ove godine biti zaključen dodelom nagrada za Vrhunski Logistički Projekat Godine.

Ovogodišnju konferencija propratiće III Međunarodni sajam Logistike LogExpo koji će biti upriličen ispred konferencijskih sala i na kojem će se predstaviti nekoliko desetina izlagača sa najsavremenijom logističkom opremom i rešenjima.

Po rečima direktorke marketinga Srpske Logističke Asocijacije, Branke Patić Macan, umrežavanje i razmena iskustava je razlog zašto je doneta odluka da prethodne godine ne konferencija ne bude održana, odnosno, da bude pomerena za ovu godinu.

“Prelazak na on-line održavanja ovog događaja za nas nije bila opcija, jer je, pored eminentnih govornika, zanimljivih predavanja i novina u opremi koje donosimo kroz LogExpo, najveća vrednost konferencije upravo umrežavanje i razmena iskustva među oko 400 učesnika, čemu u prilog govori i to što je u ovom momentu, pre konferencije, ugovoreno preko 100 B2B sastanakA koji će 9. novembra biti održani u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.”

Ovogodišnji sponzori konferencije su brojni, njih oko 30, ali ćemo izdvojiti 3 kompanije koje su se izdvojile kao Platinum sponzori – Transfera, LNConsult i CTP Invest.

Partneri

Najpopularnije