MSC- Učinite transport tečnog tereta fleksibilnim, održivim i lakim

Mediteranska brodska kompanija – MSC jedan je od globalnih lidera u kontejnerskom transportu robe, i prvi prevoznik koji je obezbedio in-house rešenja za tečne terete.

Sa globalnom vezom, preko kopna i mora i širokom mrežom luka i depoa u blizini regiona za proizvodnju tečnog tereta, MSC-ova rešenja za tečni teret nude fleksibilne kapacitete i specifikacije, podržavajući rast industrije tečnog tereta. Rešenja za tečne terete kompanije MSC su već dostupna u depoima u Evropi, Aziji, na Bliskom istoku i u Americi.

Saradnjom sa posvećenim dobavljačima visokokvalitetnih fleksibilnih vreća MSC svojim kupcima osigurava da je svaka fleksibilna vreća prilagođena u skladu sa potrebama tereta, birajući pravu veličinu i specifikacije.

Fleksibilne vreće omogućavaju kupcima da pune suve kontejnere sa do 24.000 litara neopasnog tečnog tereta – kao što su jestiva ulja, vino, naftni proizvodi i hemikalije – nudeći bezbednu i isplativu alternativu drugim metodama transporta tečnih rasutih tereta od konvencionalnih ISO rezervoara.

Karmelo Kasarino, globalni menadžer naloga, logistike za MSC, je prokomentarisao: „MSC je u kontinuiranoj evoluciji kako bi podržao potrebe svojih kupaca, a naša sveobuhvatna rešenja za tečni teret su dizajnirana da pojednostave lanac snabdevanja za naše likvidne kupce. MSC-ova interna ekspertiza za opremanje i snabdevanje, u kombinaciji sa našom brigom o kupcima i našim vezama širom sveta, garantuje glatko iskustvo od početka do kraja usluge. Ovo rešenje trenutno je dostupno u 21 zemlji širom sveta, a mi već razmatramo potencijal za proširenje na MSC depoe širom sveta.“

Učinite transport tečnog tereta fleksibilnim, održivim i lakim

Jedna od prednost transporta tečnog tereta uz pomoć fleksi vreća u odnosu na tradicionalni kontejnerski svakako je činjenica da se fleksibilne vreće za jednokratnu upotrebu mogu u potpunosti reciklirati, što ih čini higijenskim izborom za otpremu jestivog tereta. Pored toga, zahvaljujući MSC-ovoj šemi za reciklažu pregrada koje se koriste za transport tečnog tereta i koje se mogu efikasno ponovo koristiti, smanjujući otpad i poboljšavajući održivost lanca snabdevanja.

Fleksibilne vreće se mogu ugraditi u bilo koji kontejner od 20′, koji je, kada se vreća ukloni, spreman za ponovnu upotrebu, bez potrebe za ponovnim pozicioniranjem. Pored toga, nema potrebe za čišćenjem kontejnera nakon upotrebe, kao kod klasičnih kontejnera.

MSC agencije trenutno nude rešenja za tečne terete za Argentinu, Australiju, Belgiju, Finsku, Francusku, Nemačku, Italiju, Maleziju, Holandiju, Poljsku, Portugal, Katar, Singapur, Južnu Koreju, Španiju, Tursku, Veliku Britaniju i Urugvaj, sa planiranim proširenjem tokom narednog perioda.

izvor: Logistics manager

Partneri

Najpopularnije