Savršena akumulatorska tehnologija za sva vozila i sve primene

Komercijalna vozila su se proteklih godina dosta promenila. To nije samo zbog vladinih propisa o primeni viših standarda po pitanju emisije, nego i zbog uvećanog broja noćenja u vozilima, više opreme za veću udobnost unutar kabine i pogonskog sklopa kao i porasta sklonosti ka modernizaciji dodatnih energetskih potrošača kao štosu parking sistemi hlađenja i grejanja.

Zahtevi stavljeni pred kamione i akumulatore su se poprilično promenili, zato VARTA ProMotive akumulatori uvek nude odgovarajuća rešenja. Poput zupčanika, oni rade zajedno kako bi osigurali uspešno poslovanje na tržištu komercijalnih vozila: uz smanjene ukupne troškove poslovanja, savršenu ugradnju, pouzdane akumulatorske tehnologije za svaku oblast primene i zadovoljne zaposlene.

Kako bi odgovorila na ove inovativne promene u segmentu komercijalnih vozila, VARTA je lansirala VARTA ProMotive AGM kamionski akumulator: prvi originalni kamionski AGM akumulator koji je osmišljen u saradnji sa vodećim proizvođačima komercijalnih vozila. VARTA ProMotive AGM akumulator osmišljen je za teška komercijalna vozila. To je jedini akumulator za najzahtevnije primene i funkcije koje troše dosta snage uključujući parking sistem grejanja i hlađenja pri čemu se akumulator minimalno troši, a perioda zastoja gotovo da i nema.

Karakteristike: upijajuća staklena vuna koja isključuje mogućnost kvarova akumulatora usled stratifikacije odnosno raslojavanja kiseline, maksimalna otpornost na vibracije, moderne funkcije za uštedu goriva kao što je start-stop funkcija i sposobnost pružanja pouzdanih performansi čak i pri niskom stanju napunjenosti. 6 puta duži radni vek nego konvencionalni akumulatori.

Zašto VARTA? Inovacija sa svrhom. Prestižno iskustvo. Snažna istorija. Imajte poverenja u brend VARTA. Gde god vas odvede vaše putovanje, VARTA akumulatori daju svu potrebnu snagu kako bi vas odveli tamo. Danas, ćete pronaći naše proizvode u milionima automobila, motornih čamaca, motocikala i kampera. Naši inženjeri ulažu stručnost i preciznost u svaki pojedinačni VARTA akumulator. VARTA akumulatori pružaju duži radni vek, manje korozije i niži trošak vlasništva. Pouzdana i precizna tehnologija koja pruža proizvođački kvalitet koji je najbolji u klasi.

Naš VARTA kamionski portal vam može pomoći pri pronalaženju idealne akumulatorske tehnologije za vaš način primene. VARTA Truck Portal je nova uslužna platforma koja dodatno obuhvata obuke i razne druge informacije namenjena upravnicima voznih parkova koji obuhvataju teška komercijalna vozila.

BESPLATAN TEST AKUMULATORA.

Da li ste znali? 39% svih kvarova na automobilu prouzrokovani su otkazivanjem akumulatora. Ne dopustite da to budete Vi! Pomoću našeg pretraživača radionica sada možete brzo da pronađete obližnje VARTA® partnere, koji će Vam ponuditi besplatan test akumulatora. (sajt)

Uključite se u BESPLATNI VARTA PROGRAM ZA RUTINSKU PROVERU AKUMULATORA i pronađite svoju lokalnu radionicu.

Vožnja nije više samo puko putovanje do određene destinacije – sama vožnja bi trebalo da bude prijatna, zabavna i što je moguće više ekološki prihvatljiva.

Partneri

Najpopularnije