Horizontalna signalizacija unutar i van skladišta-za neometan i bezbedan rad

Horizontalna signalizacija je neophodan činilac za postavljanje sistema bezbednosti u regalnim skladištima i distributivnim centrima. Kako bi signalizacija bila dugotrajna i kvalitetna, neophodno je angažovati preduzeće koje poseduje kvalitetne mašine i kvalitetne boje.

Kompanija Imal osnovana je 2007. godine i početno se bavila prodajom i ugradnjom skladišne opreme i svim vrstama regalnih sistema, poličnih regala kao i dopunskim regalima za sve sisteme. Danas, pored redovnih usluga i proizvoda u svom portfoliju – projektovanje (besplatno) regalnih sistema, montaža / demontaža regalnih sistema, otkup / prodaja polovnih regalnih Sistema i inspekcija regalnih sistema, kompanija Imal nudi još i:

  • Projektovanje horizontalne i vertikalne signalizacije unutar i van skladišta,
  • Obeležavanje saobraćajnica unutar i van skladišta.

Polazeći od zakonske obaveze koju svako preduzeće ima u vidu signalizacije unutar skladišta, kao i saobraćajnica oko skladišta u ovoj kompaniji insistiraju na najvišem kvalitetu u radu, te su uložili dodatna sredstva i kupili vrhunsku opremu Nemačkog proizvođača Hofmann koji je svetski broj 1 u proizvodnji mašina za obeležavanje, a po njihovoj sugestiji, kompanija Imal u svom radu koriste, isključivo, nemačke boje “Swarco” koje se više od 50 godina koriste za saobraćajnu signalizaciju.

Kada saberemo vrhunski kvalitet mašina i boja, petnaestogodišnje
iskustvo, mlad, a odlično obučen tim markera i tome dodamo i
PERFEKT STRIPER koji kompanija Imal poklanja svakoj firmi koja ih izabere na
tenderu za obeležavanje unutrašnjih i spoljnih saobraćajnica, izbor kompanije
koju ćete angažovati za horizontalnu signalizaciju unutar i van skladišta postaje
veoma jednostavan – IMAL.

Pored vrhunskog kvaliteta mašina i boja koje koriste za horizontalnu signalizaciju, u kompaniji Imal se oslanjaju na iskustvo stečeno u 15-godišnjem radu, ali i na mladost i poletnost dobro obučenih markera, te je dobar rezultat neizostavan.

IMAL d.o.o.
www.imal.rs
+381 69 455 76 82
prodaja@imal.rs
Savski nasip 7/1, Beograd

 

Partneri

Najpopularnije