Avgust 2021

  Tema broja: Informacioni sistemi u logistici i transportu - 10 razloga zašto je digitalna transformacija neophodna u logistici;...

U susret IX Godišnjoj Konferenciji Logistike & Transporta

Godišnja konferencija Logistike i Transporta je najveći logistički događaj u ovom delu Evrope, sa pažljivo odabranim govornicima i učesnicima koji, velikom većinom, pripadaju top menadžmentu kompanija. Uz tri pridružena događaja – III Međunarodni Sajam Logistike LogExpo, II Akademsku konferenciju “Sustainable Logistics” i I Međunarodnu konferenciju “Luke i Terminali” IX Godišnja Konferencija Logistike i Transporta okupiće preko 400 učesnika, preko 30 izlagača koji će predstaviti svoja logistička rešenja, proizvode i usluge i više od 40 eminentnih govornika iz oblasti intralogistike, drumskog, vodnog i intermodalnog transporta, ali i evropske predstavnike nauke koji će govoriti o planiranim i realizovanim projektima na temu održivosti u logistici, kao globalnom problemu.

U susret centralnom logističkom događaju regiona govorili su prof.dr Sanja Bojić, predsednica Srpske Logističke Asocijacije i vanredni profesor na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i Vladan Mišić, predstavnik Luke Konstanca u Srbiji.

Partneri

Najpopularnije