TRANSLOG Connect Congress – vodeći logistički događaj

TRANSLOG Connect Congress, vodeći logistički događaj Centralno-Istočne Evrope, ove godine će 23. novembra u Budimpešti po 11. put otvoriti svoja vrata za eminentne stručnjake iz oblasti logistike, lanca snabdevanja kao i donosioce odluka prestižnih kompanija iz cele Evrope.

S obzirom da se tržište Centralno-Istočne Evrope kao i ceo svet suočavaju sa određenom dozom neizvesnosti sa brzim promenama i poremećajima lanca snabdevanja, potreba da budete fleksibilni i spremni za nagle promene u upravljanju lancem snabdevanja, trenutno je jedan od najvećih poslovnih izazova. U skladu sa novonastalom situacijom učesnici na TRANSLOG događaju fokusiraće se na upravo ove probleme kako bi pronašli odgovore, rešenja kao i dobavljače koji su u stanju da ispune njihove trenutne zahteve.

Sa svojim temama i publikom okrenutom ka budućnosti, ovaj događaj nastoji da stvori inspirativno, živo okruženje za postizanje svega navedenog, kroz različite platforme za umrežavanje, od uvodnih govora, angažovanih panel diskusija, ručkova za umrežavanje, do unapred zakazanih poslovnih sastanaka.

Ove godine, uzimajući u obzir važnost izazova lanca snabdevanja, a posebno specifičnosti koju zahteva farmaceutska industrija, TRANSLOG će pored glavnog programa događaja, poseban deo posvetiti upravo lancu snabdevanja farmaceutskim proizvodima.

Kao i obično, TRANSLOG-ova platforma za planiranje B2B sastanaka pomaže svim učesnicima i posetiocima da na što bolji način iskoriste svoje prisustvo na događaju, efikasno povežu i dogovore poslovne sastanke pre samog događaja, kao i da izaberu predavanja i sve druge programe u kojima žele da učestvuju.

 

Translog Connect Congress
katys@tegevents.eu
Katy Saurich
+ 36 70 626 7730

 

Partneri

Najpopularnije