Pridružite se logističkom kongresu WOF SUMMIT “World of Freight” u Beču

Industrija logistike i transporta Austrije kao i regiona Centralne i Istočne Evrope, poziva Vas na drugi po redu WOF SUMMIT „World of Freight“ koji će biti održan u Beču u Airport City Space-u, od 22-23 marta 2023. godine.

Kongres inovativnih logističkih rešenja i B2B sastanaka, okupiće vodeće eksperte transporta, logistike i lanca snabdevanja, u cilju poslovnog umrežavanja u celom regionu Centralne i Istočne Evrope.

Ove godine organizatori obezbeđuju besplatne karte, ukoliko ste uvoznik ili izvoznik iz prodajne ili proizvodne kompanije, biće potrebna samo prethodna registracija, kako bi uživali dva dana u uzbudljivoj logističkoj atmosferi.

WOF Summit umrežava špeditere, maloprodaju, veleprodaju, uvoznike i izvoznike, e-trgovina i start-up kompanije, sa dobavljačima za transport, logistiku i lanac snabdevanja i omogućava celokupan pogled na rešenja za lanac snabdevanja dostupne u praksi kao i perspektivu budućih tehnologija. Pridružite se najsavremenijem logističkom kongresu, slušajući vrhunske govornike, u okviru četiri teme: digitalizacija, održivost, e-trgovina i ljudski resursi.

Profesionalno umrežavanje je ključna stvar na WOF Summit-u, ne samo u Networking Baru i WOF Connect & Chariti večernjem događaju, nego iz pomoć inovativne aplikacije za planiranje B2B sastanaka. Ovom aplikacijom nudimo svim učesnicima mogućnost da unapred zakažu svoje B2B sastanke, već dve nedelje pre događaja. WOF Connect & Chariti veče nije namenjeno samo za poslovno umrežavanje, već za cilj ima povezivanje kompanija sa dobrotvornim organizacijama kako bi se pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Prihod od odabranih ulaznica donira se u Osterreichischen Krebshilfe, za pomoć obolelima od raka i njihovim porodicama.

Pridružite se logističkom kongresu WOF SUMMIT Beč, 2023, u martu, a ovim putem pozivamo Vas da se pripremite i za WOF Expo u Budimpešti koji će se održati na jesen 2023. godine. Budite u toku sa vodećom platformom za transport, logistiku i lanac snabdevanja u Austriji i regionu Centralne i Istočne Evrope.

Izgradite veze, poslujte, steknite prijatelje!

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije