Avgust 2021

    Tema broja: Informacioni sistemi u logistici i transportu - 10 razloga zašto je digitalna transformacija neophodna u logistici;...

Najavljen TRANSLOG Connect Congress

TRANSLOG Connect Congress je jedan od vodećih B2B događaja u centralnoj i istočnoj Evropi za profesionalce u oblasti transporta, logistike i upravljanja lancem snabdevanja koji se održava svake godine u novembru u Budimpešti.

Događaj nije samo jedan od najuticajnijih regionalnih kongresa za rukovodioce, već i bitan događaj u smislu poslovnih odnosa. Tokom deset godina postojanja, započeta je i izgradnja regionalne, međuindustrijske poslovne zajednice profesionalaca, koji teže proširenju baze znanja, jačanju i stvaranju partnerstava i istraživanju najinovativnijih rešenja dostupnih na tržištu. Skup je poznat i po dinamičnom konferencijskom programu koji omogućava učesnicima da steknu uvid u neke od vodećih regionalnih kompanija iz oblasti logistike.

Pored svog znanja i inspiracije koju je događaj doneo, TRANSLOG je takođe poznat po spajanju proizvođača, krajnjih korisnika i provajdera rešenja. Više od 500 viših donosilaca odluka iz više od 20 zemalja, koji predstavljaju sve važne aktere iz brojnih industrija – kao što su automobilska industrija, elektronika, teška industrija i čelik, maloprodaja, hrana i piće, FMCG i šire – prisustvuju svake godine događaju kako bi se sastali i izveli jedan -sastanak sa  ključnim pružaocima logističkih usluga, softvera, konsultacija, transporta i skladištenja kao što su: cargo-partner, SENATOR INTERNATIONAL, Honeywell, CTP Invest, Barth+ Co, SupplyStack, Marvicon, Pregis, Ranpak i mnogi drugi.

Svake godine TRANSLOG Connect kongres upriliči i ceremoniju dodele nagrada za izvrsnost u logistici i upravljanju lancem snabdevanja u Centralnoj i Istočnoj Evropi, gde pobednici dobijaju priznanje. Početnici, male, srednje i velike organizacije, proizvođači, trgovci na malo i pružaoci rešenja dobrodošli su da se prijave za projekat koji je sproveden u jednoj od zemalja u regionu CEE.

TRANSLOG Connect kongres je osmislio TEG The Events Group kako bi stvorio platformu za sve vodeće stručnjake za logistiku i upravljanje lancem snabdevanja doprinosi razvoju brzorastućeg regiona CEE. Ako želite da razvijete svoju međunarodnu mrežu ili jednostavno istražite najpogodnije opcije za svoju organizaciju, posetite web lokaciju i zatražite brošuru o događaju OVDE.

Partneri

Najpopularnije