Jesen u znaku XI Godišnje Konferencije Logistike i Transporta

 

XI međunarodna konferencija LOGISTIKA & TRANSPORT održaće se 7. novembra, 2023. godine u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Ova inovativna logistička konferencija, već jedanaest godina okuplja celokupnu zajednicu transporta, logistike i lanca snabdevanja, nastojeći da učesnicima približi najnovije logističke trendove u okviru tri aktuelne sesije: Drumski Transport, Intralogistika i Luke i Terminali.

Događaj zasluženo nosi epitet centralnog logističkog dešavanja u regionu, jer ugošćava više od 500 logističkih profesionalaca i eksperata, eminentni predavači iz celog sveta predstavljaju izuzetno atraktivne i savremene teme, a svoja logistička rešenja u okviru V Međunarodnog Sajma LogExpo, predstavlja nekoliko desetina izlagača.

Konferencija Logistike i Transporta kombinuje sjajnu mogućnost za postizanje najboljeg rezultata za svakog učesnika. Povezuje vlasnike i menadžere kompanija sa vodećim dobavljačima rešenja za transport, intralogistiku i lanac snabdevanja.

Nekoliko puta u proteklih 10 godina upravo na ovom centralnom logističkom događaju prikazane su svetske premijere raznih tehnoloških i softverskih rešenja od strane vodećih proizvođača i dobavljača, pa su tako na prethodno održanoj konferenciji, posetioci imali priliku da premijerno, prvi put u Srbiji vide, robota za komisioniranje sa autonomnom vizuelnom navigacijom, kompanije Gideon brothers.

Ukoliko tražite mesto gde iz prve ruke možete da čujete o brojnim uspešnim projektima implementacije logističkih rešenja u različitim industrijama, od farmacije, preko robe široke potrošnje, do mašinske i prehrambene industrije, onda je Konferencija Logistike i Transporta pravo mesto za Vas.

Profesionalno umrežavanje je ključna stvar na konferenciji Logistike i Transporta, ne samo na prethodno organizovanim B2B sastancima već i uz obilazak izlagačkih štandova na V Međunarodnom sajmu logistike LogExpo – upriličenom ispred konferencijskih sala, na kome se svake godine traži mesto više.

Osim što prisustvo na konferenciji učesnicima omogućava susret sa brojnim prijateljima i partnerima iz logističke industrije i upoznavanju novih, bitno je napomenuti da događaj ima veoma važnu poslovnu ulogu – veliki broj poslova i projekata je dogovoren upravo u toku konferencije.

Zaronite u najsavremeniji kongresni prostor, pridružite se međunarodnim govornicima, stvorite nove poslovne prilike u celom regionu – budite deo najveće slagalice u industriji logistike i transporta.

Više informacija o sponzorskim i učesničkim paketima kao i pogodnostima za rane rezervacije pogledajte na zvaničnom sajtu događaja, www.slogas.org.rs.

ZA VIŠE INFORMACIJA:
Telefon: + 381 21 661 2523
Mobilni: + 381 60 0434 502
Email: office@slogas.org.rs
Web: www.slogas.org.rs

Partneri

Najpopularnije