Avgust 2022

U NOVOM JUBILARNOM izdanju, obeležavamo 100 -ti broj časopisa Logistika & Tranport, pa u okviru teksta pod nazivom “100 brojeva Logistike i Transporta” imate priliku da se upoznate sa samim počecima magazina od davne 2006. godine kada je objavljen prvi broj, zanimljivim statističkim podacima kao i komentarima naših čitaoca.

U okviru glavne teme avgustovskog izdanja Digitalna Logistika – predstavili smo Vam kako da Unapredite svoj proces dostave uz pomoć osnivača kompanije Mily Technologies. Kompanije LS Data, u ovom izdanju olakšava Proces tranzicije sa Windows mobilnih računara na android, dok CEO kompanije Logit odgovara na pitanje: Kako upravljati projektom implementacije WMS-a? Logistiku i IT kao neodvojivu celinu, kao i rešenja za primenu integrisanih IT rešenja u logističke procese, predstavila je kompanija Digital Solutions. U ovom izdanju upoznajemo vas sa savremenim rešenjima za upravljanje flotom vozila, kompanije SatWork. U kompaniji COMING Computer Engineering, u okviru teme Biznis i IT, kažu da je digitalna transformacija neophodna. Upoznajemo Vas takođe da savremenim rešenjim za optimizaciju transporta kompanije Infora. Dok kompanija Finspot, poziva da Ubrzate priliv novca i nudi uslugu da u vrlo kratkom roku dođete do novčanih sredstava i obezbedite pravovremeno izmirenje obaveza.

U okviru rubrike Integralna logistika, kompanija Gebrüder Weiss predstavlja strategiju kompanijske digitalizacije kroz myGW portal, kao i sve pojedinosti o novom NewWork konceptu.

Kolumna sa potpisom sjajnog Miloša Gligorijevića, CEO kompanije Trasing vodi vas u neke svakidašnje teme, a u ovom broju je pod naslovom Think-Tank.

Rubrika Viljuškari kao što ste i navikli do sada ispred kompanije Tigor Trade, poziva Vas da optimizujete rad Vaših viljuškara sa Hyster Tracker-om.

U stalnoj rubrici posvećenoj Komercijalnim vozilima predstavili smo: pobednika u uštedi goriva, Volvo FH sa I-Save i tekst o nabavci 5.000 kamiona koja se napajaju vodonikom.

Ukoliko, ipak volite da čitate časopis u štampanoj verziji, možete da se pretplatite klikom OVDE i svako izdanje stizaće Vam na kućnu adresu.

Partneri

Najpopularnije