Zavirite u “svet tereta” na WOF SUMMIT- u koji se održava u Beču

Logistički kongres WOF SUMMIT VIENNA 2022, najavljen za 4 i 5 maj, održaće se u hotelu Marriott u Beču, poziva Vas da budete deo najinovativnijih I najnovijih tržišnih uvida u logistiku, transport i upravljanje lancem snabdevanja. Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete nova dostupna rešenja, razmenjujte iskustva, sklapate nova poslovna prijateljstva, i nakon svega prisustvujete dobrotvornoj večernjoj gala svečanosti WOF Connect & Chariti.

S obzirom da smo svedoci neprekidnog ubrzanog razvoja logistike i samog lanca snabdevanja, postavlja se pitanje da li ova grana industrije treba da se spremi za ne predvidivo? Cene nafte i gasa vrtoglavo rastu, a u stopu ih prate i ostala dobra, inflacija nas čeka iza ćoška, a troškovi transporta naglo rastu. Ekonomski i ekološki aspekti sada idu ruku pod ruku, više nego ikada ranije. Kako da strategije Evropskog zelenog plana istovremeno sačuvaju planetu i stvore sigurnost lanca snabdevanja ublažavajući pritisak na troškove? Digitalizacija, ako se primeni na pametan način, svakako može biti prednost, ne samo za sektor e-trgovine u procvatu, već za sve aspekte u lancu snabdevanja. Pridružite se diskusiji sa vodećim stručnjacima iz ove branše o opšte korisnim rešenjima najbolje prakse koja podržavaju vaše poslovanje čak i u nepredvidivom globalnom okruženju.

Uprkos razvoju tehnologije, logistika je i dalje fokusirana na ljude, pa je cela industrija suočena sa borbom za najpametnije umove. WOF samitu u Beču, sarađuje sa vrhunskim univerzitetima iz logistike i lanca snabdevanja u regionu Centralne i Istočne Evrope kako bi od studenata lanca snabdevanja dobili uvid u njihove vizije i očekivanja od samog tržišta samim tim kreirajući mapu puta za liderstvo u logistici sutrašnjice.

Ono što pokreće WOF Summit Vienna 2022, je umrežavanje učesnika i sklapanje novih poslovnih prilika, što je omogućeno organizovanim B2B sastancima za sve učesnike. Uz pomoć nekoliko klikova unapred dogovorite svoje najvrednije poslovne sastanke dve nedelje pre događaja čime stičete mogućnost za razmenu mišljenja za svoje lične potrebe.

Nakon svega, pružite sebi mogućnost da učestvujte u večernjem programu WOF Connect & Chariti, čiji je cilj povezivanje kompanija sa dobrotvornim organizacijama kako biste pomogli onima kojima je to najpotrebnije. 50% večernjeg humanitarnog sponzorskog paketa i prihod od odabranih ulaznica donira se u Osterreichischen Krebshilfe, za pomoć obolelima od raka i njihovim porodicama.

Bilo da se govori o drumskom, vazdušnom i pomorskom transport, skladištenju, intermodalnim rešenjima, e-trgovini, izazovima poslednje milje ili sveukupnim aspektima digitalizacije i zaštite životne sredine u lancu snabdevanja – sa vrhunskim govornicima i do 500 posetilaca, na WOF Summit Vienna 2022 definitivno možete pronaći rešenje za vaš poslovni uspeh. Ne propustite priliku da budete deo ovog suštinskog logističkog događaja i njegovog stimulativnog programa 4. i 5. maja 2022. u hotelu Marriott, Beč.

www.wofevents.com
GRADITE POSLOVNE VEZE. POSLUJTE. SPRIJATELJITE SE.

 

 

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije