U susret X Godišnjoj Konferenciji Logistike & Transporta

Najveći centralni logistički događaj regiona, X Godišnja Konferencija Logistike & Transporta, otvoriće svoja vrata, sada već tradicionalno, 2. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Ovaj događaj je jedinstven u ovom delu Evrope – kako po širini oblasti koje obuhvata, tako i po broju učesnika koji, godinama unazad, pokazuju ogromno interesovanje. Ove godine imamo veliki broj novih izlagača među kojima su: Lagermax, Global Engineering Technologies (GET LLC), Storage Systems, Mediterranean Shipping Company (MSC), ProGlove, i mnogi drugi.

GET LLC, softverska kompanija iz Beograda i ponosni zlatni sponzor 10. po redu godišnje konferencije Logistika i Transport, predstaviće GET WM – sistem za upravljanje magacinom (warehouse management system) nove generacije. GET WM je softver koji služi za upravljanje protokom robe i informacija u magacinu i lancu snabdevanja, omogućavajući digitalizaciju i optimizaciju poslovnih procesa.

“U savremenoj eri interneta i pametnih telefona, kupci zahtevaju brzu isporuku naručene robe i jedinstveno korisničko iskustvo, bez obzira da li robu naručuju onlajn ili je kupuju u prodavnicama. Za uspešan biznis ključno je da postoji fleksibilan i stabilan lanac snabdevanja kako bi se odgovorilo na sve veća očekivanja i zahteve kupaca. Unapred se radujemo prilici da vam prezentujemo ulogu GET WM sistema u optimizaciji vašeg magacinskog poslovanja i lanca snabdevanja. Vidimo se na konferenciji!”, izjavio je Andrej Gamser, Digital Sales & Marketing Specialist, kompanije GET LLC Belgrade.

Dr. Nenad Kosanić, CEO kompanije Storage Systems, najavio je predstavljanje najnovijih prikupljanje porudžbina malih i srednjih delova (pakovanja). Rešenja se baziraju na automatskim skladišnim mašinama koje rade na principu vertikalnih karusela (Vertical carousel module), vertikalnih podiznih sistema (Vertical lift module), horizontalnih karusela (Horizontal carousel), vertikalnih sistema na bazi automatskih dizalica za male delove (Vertical buffer module) i sistema sa šatl vozilima i liftovima (Shuttle based strorage and retrieval system). Primenom ovih tehnologija ostvaruju se ogromne uštede u prostoru potrebnom za postavljanje opreme i odvijanje radnih procesa, znatno se povećava intenzitet prikupljanja porudžbina, postiže se izuzetno visoka tačnost prikupljanja porudžbina i poboljšavaju radni uslovi, čime se ostvaruje značajno unapređenje poslovanja kompanije.

Lučka kompanija, Adriatic Gate Container Terminal sa zadovoljstvom najavljuje svoje učešće na predstojećoj 10. Godišnjoj Konferenciji Logistike i Transporta. Predstavnici AGCT –  rado će se sastati sa vama na njihovom štandu. Izvršni direktor Emmanuel Papagiannakis, u okviru sesije Luke i Terminali prezentovaće nova dostignuća i prednosti u kretanju vašeg tereta preko Rijeke. Luka Rijeka je svakodnevnim železničkim vezama najbolje povezana sa svim najvećim intermodalnim čvorištima u Srbiji i već dokazanim rekordom najekonomičnijih i održivih logističkih rešenja.

“Drago nam je što smo i ove godine deo konferencije Logistika i Transport, i što imamo mogućnost da svoja rešenja predstavimo klijentima širom regija koju pokriva ovaj događaj”, saopštio je Peter Ekart, sales manager, kompanije LNConsult. “Radujemo se ponovnom susretu sa postojećim kao i novim klijentima koji su zainteresovani za naše usluge i iskustva na temu optimizacije lanca snabdevanja, IT integracije duž lanca snabdevanja, intralogističkih rešenja i kreiranju logističkih procesa.”

Kompanija Špica Centar, poziva Vas da posetite konferenciju, razmenite poslovna iskustva, a ujedno i da saznate više o VoiceXtreme rešenju, primeni robota i modernim vizijama WMS-a. „Efikasnost, tačnost, sigurnost, odnosno maksimalna iskoristivost radnog vremena i opreme su fokus Špice u oblasti upravljanja lancem snabdevanja. Špica više od 30 godina uspešno implementira nove tehnologije u svoja rešenja za digitalnu transformaciju poslovnih procesa u oblasti lanca snabdevanja. Zajedno sa našim partnerima i povezivanjem Voice rešenja sa WMS i robotima donosimo jednu novu dimenziju u organizaciji skladišnog poslovanja“, saopštili su ispred kompanije Špica Centar.

Bojan Ćuk, direktor operacija u kompaniji Beologistika izrazio je zadovoljstvo što će imati priliku da na predstojećoj konferenciji Srpske Logističke Asocijacije predstavi rad kompanije u proteklom periodu.“ Rezimiraćemo dva ključna aspekta našeg poslovanja – konsalting i hardver. Projekti u hardverskim rešenjima su nam doneli nova znanja i iskustva, najviše iz razloga što su neki od sistema bili nestandardni, pokretni regali kapaciteta preko 2000 paletnih mesta, za proizvodnu kompaniju iz Šapca, usred najveće krize po pitanju upravljačkih jedinica, pa i čelika, u skorijoj istoriji, dok su drugi projekti bili isključivo uskoprolazna visokoregalna skladišta, za multinacionalne kompanije iz Niša, Kragujevca i Beograda, većih visina i kapaciteta skladištenja preko 3000 paletnih mesta, pa je dinamiku radova bilo izazovno ispratiti usled velikih problema sa transportom i dopremom potrebnih elemenata. U polju konsalting usluga smo opet imali veoma veliki rast i projekte svakako vredne pomena. Realizovali smo projekat adaptacije starog objekta u savremeno skladište za domaći maloprodajni lanac iz Zrenjanina, sa preko 200 maloprodajnih objekata, projekat optimizacije skladišnih procesa u domaćoj fabrici šećera, projekat kompletne tehnologije novog skladišta za domaći lanac knjižara iz Leskovca, projekat kompletne tehnologije novih skladišnih i upravnih objekata jedne od najvećih domaćih kompanija za paketnu dostavu.“

Pozivamo Vas da budete deo ovogodišnje konferencije, upoznate ključne trendove, izgradite svoj brend , prisustvujete poslovno-prijateljskim razgovorima i obiđete sve izlagačke štandove u okviru IV Međunarodnog sajma Logistike LogExpo.

Ukoliko želite da budete deo centralnog logističkog događaja u regionu, detaljne informacije o sponzorskim paketima i učesničkim kotizacijama možete pročitati na sajtu Srpske Logističke Asocijacije www.slogas.org.rs.

 

Partneri

Najpopularnije