Translog Connect Congress 2022

TRANSLOG Connect Congress je vodeći B2B poslovni samit i partnerski događaj za stručnjake iz oblasti transporta, logistike i upravljanja lancem snabdevanja u regionu Centralne i Istočne Evrope. Ove godine, održan 23. i 24. novembra, sa svojih 400+ učesnika iz preko 17 zemalja u regionu i šire, bio je domaćin i časopisu Logistika i Transport kao medijskom pokrovitelju događaja.

Među izlagačima našle su se kompanije koje su predstavile svoja rešenja vezana za logistiku i upravljanje lancem snabdevanja. Od usluga špedicije i transporta, preko sistema upravljanja skladištem, zatim intralogistike, kao i rešenja za pakovanje i palete. Kako bi umrežavanje bilo što efikasnije platforma za planiranje B2B sastanaka omogućila je učesnicima da se pre događaja upoznaju sa vodećim malim i srednjim preduzećima kao što su: Maersk, Cargo Partner, Honeywell, QLM, C.H.Robinson, DSV, Ceva, Tive, GoRamp, Teu Shipping, DB Group, World Media Trans, Intereuropa, Soti, Project44, Pallet Solution.

Ovaj vodeći poslovni samit u velikoj meri doprinosi regionalnoj implementaciji inovativnih logističkih rešenja, kao i jačanju odnosa sa dobavljačima, i samim tim pomaže da TRANSLOG postane najveći godišnji događaj za umrežavanje i preduzetništvo u regionu. Deveti put po redu dodeljena je nagrada za inovativnost u logistici i lancu snabdevanja Centralne i Istočne Evrope.

Cilj nagrade nije samo da obeleži inovativnost u logistici, već i da podstakne stručnjake da konstantno podižu standarde i inovacije u logistici i upravljanju lancem snabdevanja, doprinoseći razvoju CEE(srednje i istočne Evrope) kao regiona. Pobednik u kategoriji dobavljača rešenja ove godine bio je GoRamp, sa svojim projektom pod nazivom „Manje složenosti, više efikasnosti“ kroz saradnju sa Schoeller Alibertom.

Projekat je odličan primer saradnje sa jednim od najvećih svetskih proizvođača reciklažne plastične ambalaže i softverske kompanije Litvanije. Kompanija Agroveco iz Španije, pobednik u kategoriji proizvođača, osvojila je međunarodna tržišta svojim inovacijama u lancu snabdevanja.

Agroveco je kreator revolucionarne tehnike za pakovanje. Tehnika podrazumeva kombinaciju vakuum pakovanja i štampanja, gde je omogućeno da se u sklopu vakuumiranja u isto vreme i štampaju podaci o uvozniku. Naziv pobedničkog projekta je Diferencijacija u lancu snabdevanja: inovativne vreće za vakuumski sistem.

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije