Svečana proslava građevinske kompanije Kostruktor iz Beograda

Proteklih 18 godina poslovanja, kao generalni izvođač radova, kompanija Konstruktor je izgradila više od 250 industrijskih objekata širom Srbije. Tih prvih milion kvadratnih metara, izgrađeni su za renomirane domaće i strane investitore u gotovo svim industrijskim zonama.

Grundfos, Minth, Xingyu, Lidl, JTI, KLP, NBK, Magna, Termovent, CG Foods Europe, Indomie, Proteam, Knjaz Miloš, Perutnina ptuj, Kalman, ERG, Miškone Plastic, Marbo Pepsico… su neki od klijenata sa kojima ova domaća kompanija kontinuirano sarađuje godinama.

Tatjana Vesnić i Nemanja Uzelac, Konstruktor

Svih tih godina, kao jedna zdrava i vredna kompanija, pokazali su da Srbija itekako ima visoko kvalifikovani inženjerski kadar koji je spreman da dočeka i najzahtevnije strane investitore, njihove zahteve i izazove.

Neretko su nagrađivani domaćim i međunarodnim priznanjima, što kao firma, što kao individualci, i uvek racionalno i skromno govorili: „nema „čarobnog štapića“ niti neke tajne u uspehu, istina je jednostavna, mnogo rada, truda i znanja“.

Nedavno, svečano su proslavili svoje „punoletstvo“, 18 godina poslovanja i upriličili jednu posebnu proslavu.

Tom prilikom, centralna tema nije bila poslovni uspeh, nego ljudi. Najrazličitiji…Posebni. Složne individue i timski igrači. Fundamenti i pokretači.

Prezentovane su „super moći“ zaposlenih Konstruktora kroz kratke originalne video forme počevši od generalnog direktora koji je vrstan vokal i muzičar, i svakog slobodnog trenutka peva svojim zaposlenima, preko umetnika u plesu kao što je project manager Milica Vučijak, ekstremih sportista kojima pripada Tatjana Vesnić direktorka marketinga, do šarmantnih vrsnih inžinjera kakav je Boris Jovanović sa svojim sjajnim šljivikom nadomak Beograda gde se peče rakija imena „Lenka“.

Takođe, neposrednim fotografijama zaposlenih sa gradilišta, iz kancelarija, putovanja, team buildinga….pa i nekih „napornih“ trenutaka na ovom putu od 18 godina, koji kada se iz ove perspektive pogledaju, osmeh neminovno izlazi iz ljudi.

 https://www.youtube.com/watch?v=h2edJemeGh0


Menadžment Konstruktor grupe se zahvaljuje svim gostima, dragim prijateljima kuće, investitorima, svim saradnicima i naravno srcu kompanije a to su zaposleni Konstruktora što smo zajedno proslavili ovaj važan jubilej, u srpskom narodu znan kao „punoletstvo“ na već dobro poznat način kakav Konstruktor tradicijonalno priređuje.

Hvala na poverenju.

Konstruktor Group
Oslobođenja 10, Beograd
tel: +381 11 25 62 231
office@konstruktorgrupa.com

Partneri

Najpopularnije