Najava 8. Regionalne Konferencije SLA

POŽURITE I PRIJAVITE SE –

  1. novembra 2019. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biće održana 8. Godišnja Regionalna Konferencija SLA i 2. Međunarodni sajam logistike LogExpo, na kojima će učestvovati oko 400 vodećih logističkih stručnjaka iz celog regiona i predstaviće se više desetina izlagača. Ovogodišnja NOVINA je što će konferencija biti podeljena na 2 paralelne sesije – TRANSPORT i INTRALOGISTIKA

Konferencija SLA i LogExpo su održani u Hotelu Crowne Plaza – jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu.

Govornici na konferenciji dolaze iz cele Evrope i predstavljaju kompanije i institucije koje imaju krucijalni značaj za logistiku uopšte, koji donose svetske novine i načine za rešavanje brojnih problema u lancima snabdevanja . Klikom na AGENDA pogledajte teme i upoznajte govornike.

Predavanja su se odvijala u okviru 2 paralelne sesije – Intralogistika i Transport, dok je naučni deo skupa, nakon zajedničkog uvodnog predavanja, razmenjivao iskustva u okviru sesija Sustainable Logistics 4.0.U narednim danima će na sajtu SLA, kao i na LinkedIn i FB stranicama Logistika i Transport biti objavljene prezentacije, fotografije kao i celokupan izveštaj sa ovog događaja.

Partneri

Najpopularnije