SEE AUTOMOTIVE CONFERENCE 2022 – prijavite se za jedan od najznačajnijih skupova u automobilskoj industriji

Razvojna agencija Srbije i Automobilski klaster Srbije pozivaju vas da učestvujete u osmoj konferenciji “SEE Automotive – Connect&Supply 2022” koja će biti održana od 31. maja do 1. juna, 2022. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Konferencija “SEE Automotive – Connect&Supply 2022” okupiće preko 250 predstavnika iz čak 150 kompanija automobilskog sektora iz Jugoistočne Evrope i više od 20 eminentnih govornika. Među govornicima biće i v.d. direktora RAS Radoš Gazdić, kao i direktor Sektora za strateška ulaganja u RAS, Vladimir Tomić.

Cilj konferencije je da poveže OEM proizvođače, TIER1&2 kompanije i relevantne javne institucije kako bi dalje podstakli razvoj automobilske industrije u regionu jugoistočne Evrope.

Registracijom za učešće na konferenciji bićete deo jednog od najznačajnijih stručnih i poslovnih skupova u ovom delu Evrope kada je u pitanju automobilska industrija. Konferencija će okupiti direktore, menadžere i upravu poznatih kompanija poput Northvolt, Robert Bosch, Brose, ZF, Continental, Nidec, Toyo, Hilex, Leoni, Mitshubishi electric, Konnect- Volkswagen Group Innovation Hub i mnogih drugih.

Drugog dana konferencije velike Tier1 kompanije će predstaviti proces kako se postaje njihov dobavljač, kao i koje su njihove trenutne potrebe za automobilskim komponentama. Oni će takođe učestvovati na B2B sastancima koji će biti održani drugog dana konferencije.

Prethodne SEE Automotive konferencije značajno su pomogle poslovnom razvoju SEE automobilskih kompanija i pokazale da postoji potreba da to postane tradicionalniji način saradnje i razmene iskustava.

Organizator konferencije je AC Serbia (Automotive Cluster Serbia) u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. AS Serbia je mreža srpskih kompanija i organizacija koje se bave proizvodnjom delova i komponenti za automobile, odnosno pružanjem usluga u automobilskom sektoru. Misija AC Serbia povezuje poslovanje i umrežavanje naučnih, razvojnih i javnih institucija u pokretanju zajedničkih razvojnih projekata, jačanju konkurentnosti svojih članica, postizanju profitabilnog pozicioniranja u lancu vrednosti dobavljača međunarodnih proizvođača automobila i indirektno utiče na poboljšanje ekonomske situacije u okviru celog sektora dobavljača automobila.

Prijave su dostupne na linku: https://www.seeautomotive.com/#prijava

Rok za registraciju je 25.05. 2022.godine do 14 h.

 

 

Partneri

Najpopularnije