Pripreme za X Godišnju konferenciju Logistike & Transporta su u punom jeku

Najveći centralni logistički događaj regiona, X Godišnja Konferencija Logistike & Transporta, otvoriće svoja vrata, sada već tradicionalno, 2. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Ovaj događaj je jedinstven u ovom delu Evrope – kako po širini oblasti koje obuhvata, tako i po broju učesnika koji, godinama unazad, pokazuju ogromno interesovanje.

Ovogodišnji program predavanja uveliko se formira, a mesta za prezentaciju proizvoda i rešenja su uglavnom popunjena.

Eminentni predavači iz regiona govoriće u 3 sesije – intralogistika, drumski transport i luke i terminali. Učesnici se mogu opredeliti za tematske sesije nakon uvodnog dela, koji će i ove godine biti zaključen dodelom nagrada za i Logistički projekat godine, kao i izlaganjem specijalnog gosta (iznenađenje).

Ovogodišnju konferencija propratiće IV Međunarodni sajam Logistike LogExpo, koji će se odvijati ispred konferencijskih sala i na kome će se predstaviti nekoliko desetina izlagača sa hardverskim i softverskim novitetima iz industrije logistike i transporta.

Prioritet u organizaciji konferencije je, osim prezentacije novih trendova u logističkim rešenjima, svakako i umrežavanje i razmena iskustava, te se i ove godine planira organizacija B2B sastanaka koji izazivaju veliko interesovanje učesnika, npr. prethodne godine je ugovoreno preko 250 sastanaka.

Detaljne informacije o sponzorskim paketima i učesničkim kotizacijama možete pročitati na sajtu Srpske Logističke Asocijacije.

Partneri

Najpopularnije