Najava logističkih događaja u 2023. godini

Sajmovi, forumi i konferencije odlična su prilika za nova značajna poznanstva…

Konferencije i sajmovi su odličan način da upoznate nove saradnike, razmenite poslovna rešenja, da dobijete inspiraciju ili naučite. Časopis Logistika&Transport za Vas izdvaja par koje vredi posetiti tokom 2023. godine.

Međunarodni sajam za intralogistička rešenja i upravljanje procesima, LogiMAT, najveća godišnja intralogistička izložba u Evropi, koju svakako ne biste trebali da propustite, najavljen je u periodu od 25.-27. aprila 2023. godine – Sajamski Centar Štutgart.

Poseban akcenat LogiMAT-a su tehnologije potrebne za intralogistička rešenja i upravljanje procesima. Jedinstvena infrastruktura i jasna segmentacija izložbenih panela omogućava svim učesnicima da steknu uvid u intralogistiku iz prve ruke. Osim LogiMAT-a preporuka je da ukoliko ste u mogućnosti posetite Transport Logistika 2023. Poznat kao regionalni međunarodni sajam koji se održava na svake dve godine, namenjen za logistiku, mobilnost, IT i upravljanje lancem snabdevanja. Nakon što je događaj 2021. godine održan online zbog ograničenja izazvanih pandemijom koronavirusa, najavljen je za narednu godinu od 09. do 12. maja 2023. u Messe, Minhen.

WOF SUMMIT Beč, 2023, inovativni logistički kongres u srcu Evrope, Beč-Austrija koji ne bi trebalo da propustite, jer vas očekuju dva uzbudljiva dana, uključujući vrhunske govornike, panel diskusije među vodećim stručnjacima, umrežavanje i poslovne prilike te izložbe značajnih tržišnih igrača i večernju gala konferenciju WOF Connect & Chariti na kojoj se posao susreće sa dobrotvornim radom.

XI godišnja konferencija Logistike i Transporta, u Beogradu, 07. novembra 2023. godine poziva Vas da budete deo centralnog logisičkog događaja regiona, proširite partnerstva i otvorite nove poslovne mogućnosti. Fokusirana na 3 sesije: Drumski transport, Intralogistika i Luke i Terminali, okuplja vrhunske predavače i više od 450 učesnika iz vodećih proizvodnih, transportnih i logističkih kompanija.

SIL Barselona, vodeća izložba za logistiku, transport, intralogistiku i sajam lanca snabdevanja u Južnoj Evropi pozdravlja ovaj vrhunski specijalistički događaj tokom tri dana 7-9 jun. 2023. godine. Izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge za preko 5000 posetilaca iz celog sveta.

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije