LOGIMAT – Povratak u velikom stilu

LogiMAT, Međunarodni sajam intralogističkih rešenja i upravljanja materijalnim tokovima, vraća se 2022. godine sa spiskom izlagača na prepandemijskom nivou, kako bi ponovo afirmisao svoju reputaciju vodećeg međunarodnog logističkog sajma. Očekivanih 1.500 međunarodnih izlagača dolazi u Štutgart da predstavi svoje najnovije inovativne proizvode i rešenja za efikasnu i održivu intralogistiku.

LogiMAT ponovo otvara svoja vrata ovogodišnjom temom “Pametno – Održivo – Bezbedno” u Centru za konvencije u Štutgartu, od 31.05. do 02.06.2022. godine. “Izlagači se raduju ponovnom susretu sa klijentima i profesionalcima iz industrije i imaju velike planove,” obećava Mihael Ruhti, direktor sajma EUROEXPO Messe- und Kongress-GmbH u Minhenu. “Posetioci mogu da očekuju širok spektar najnovijih tehnologija i efikasne sisteme i rešenja za pametnu, održivu i bezbednu automatizaciju u intralogistici. Posetioci, takođe, mogu da zavire u popularan prateći program sajma LogiMAT za sve potrebne dodatne informacije“.

Kapaciteti na LogiMAT 2022 dostići će prepandemijski nivo, sa očekivanih 1.500 izlagača, od kojih trećina dolazi izvan granica Nemačke, kao i sa izlagačkim prostorom od više od 120.000 kvadratnih metara u svih deset hala na sajma u Štutgartu. “Kada se prostor prilagodi za optimizovanu bezbednost, u skladu sa trenutnim zahtevima javnog zdravlja, zapravo imamo više izložbenog prostora nego pre pandemije ,” naglašava Ruhti. “Na primer, izlagači su rezervisali čitav prostor na galeriji u Hali 1 po prvi put.” Deo sajma kod istočnog ulaza, rezervisan za startape koje sponzoriše Savezno ministarstvo za ekonomska pitanja i klimatske mere skoro se udvostručio.

Prostori na otvorenom su takođe otvoreni za demonstracije uživo proizvođača viljuškara. Forumi stručnjaka, sa svojom kombinacijom zanimljivih prezentacija, sele se iz izložbenih hala u LogiMAT Arenu—lociranu u centralnom delu atrijuma istočnog ulaza, sa prostorom koji prima do 150 ljudi, koji mogu da prate prezentaciju uz dovoljnu socijalnu distancu.

LogiMAT je još jednom u potpunosti rezervisan. “Ovo reafirmiše reputaciju brenda LogiMAT i Međunarodnog sajma intralogističkih rešenja i upravljanja procesima kao vodećeg okupljanja u industriji 2022. godine i primarne platforme za prezentacije, informacije i komunikacije – poslovno orijentisan sajam za direktnu prodaju u intralogistici,” kaže Ruhti.

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije