LogiMAT 2023 obara rekord

01.05.2023.

Izložbeni prostor na najvećem ovogodišnjem sajmu intralogistike – LogiMAT 2023, kao što se i očekivalo bio je popunjen do maksimalnih kapaciteta, sa jakim kontingentom izlagača i najvećim brojem posetilaca u poslednjih 20 godina, nastavljajući tako uspešan trend rasta iz prethodne godine. Međunarodni karakter sajma ojačan je prisustvom kompanija iz 39 zemalja, a čak 35% izlagača dolazi izvan Nemačke.

LogiMAT 2023

Trodnevni sajam privukao je ukupno 62.343 profesionalaca iz industrije (+25%) čime su čak nadmašeni brojevi iz 2019. godine pre pandemije. “Ovo je bio LogiMAT za knjige rekorda”, entuzijastično je izjavio direktor izložbe Michael Ruchty iz organizacije događaja EUROEXPO GmbH u Minhenu. ” Najveće gužve u istoriji LogiMAT 2023 događaja zabeležene su upravo ove godine. To, zajedno sa povećanjem međunarodnih izlagača, pokazuje da je brend LogiMAT čvrsto uspostavljen kao vodeći svetski sajam intralogistike i nezaobilazni događaj za preduzeća koja traže napredne i efikasne intralogističke procese.”

LogiMAT 2023

Ukupno 1.563 izlagača iz 39 zemalja popunilo je svih deset izložbenih hala konferencijskog centra Messe Stuttgart, predstavljajući svoje najnovije tehnologije i inovacije za optimalni tok materijala i efikasno upravljanje procesima na 125.000 kvadratnih metara bruto izložbenog prostora (65.503 m2 neto, što predstavlja povećanje od 8%). Uoči LogiMAT 2023, izlagači su najavili više od 100 ekskluzivnih premijera proizvoda, uključujući jedinstvene inovacije koje prethodno nisu viđene nigde svetu, kao što je Toposens ECHO ONE® 3D ultrazvučni senzor koji je Meysens GmbH razvio za eholokaciju u skladištima – koji je osvojio nagradu “Najbolji proizvod” u kategoriji  tehnologije za komisioniranje, transport konvejerima, podizanje tereta i skladištenje.

Partneri

Najpopularnije