Avgust 2021

  Tema broja: Informacioni sistemi u logistici i transportu - 10 razloga zašto je digitalna transformacija neophodna u logistici;...

Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

Četvrta godišnjica Agencije za upravljanje lukama

Agencija za upravljanje lukama obeležila je 25. marta četvorogodišnjicu od osnivanja. U prethodnom periodu ostvareni su važni rezultati u oblasti lučke delatnosti, a Agencija je postala sinonim za odgovorno poslovanje i podršku svim učesnicima u vodnom saobraćaju.

Svi postignuti i postavljeni ciljevi ostvareni su zahvaljujući mladom i motivisanom timu zaposlenih u Agenciji. Entuzijazam i marljivost kojim su u protekle četiri godine pristupali poslu, doprineli su da danas možemo da govorimo o proglašenim lučkim područjima, doslednom poštovanju zakona i učešću na velikim međunarodnim projektima.

Mlad i proaktivan kadar osmislio je Portal elektronskih prijava i Integrisani lučki informacioni sistem (ILIS), i na taj način olakšao poslovanje kako Agencije tako i obveznika.

Ozbiljnost i predanost radu svih zaposlenih omogućio je da Agencija za kratko vreme preraste u efikasnu instituciju.

Partneri

Najpopularnije