DOGAĐAJI

Til 2019 a

 • 28. Mart 2019.

Biznis konferenciju “Transport i logistika“ kompanija “Mas Medija International” je organizovala šesti put, a ove godine je okupila oko 400 učesnika, uključujući i predstavnike oko 150 vodećih kompanija u toj oblasti u Jugoistočnoj Evropi. U okviru konferencije, na kojoj je bilo oko 30 govornika, održani su i brojni B2B sastanci.

Arilog 2019

 • 22. Mart 2019.

Predstavnici Srpske Logističke Asocijacije bili su predavači na logističkom forumu koji je 21. marta upriličen u Temišvaru u organizaciji Rumunske Logističke Asocijacije. Tema foruma koji je obeležila dobra organizacija i korisna razmena mišljenja među kolegama bila je - problemi i izazovi u trgovini između Srbije i Rumunije

Logimat 2019

 • 14. Februar 2019.

19 -21. februara biće održan najveći evropski logistički sajam - LogiMat 2019. Kao i svake godine, sajam koji će okupiti oko 1.700 izlagača i više hiljada posetilaca biće održan u Štutgartu - Nemačka, a predstavnici Logistike i Transporta će, za sve koji nisu uspeli da odu, ispratiti ovaj događaj

Novi Jungheirich viljuškari - konferencija Hamburg

 • 04. Februar 2019.

Na godišnjoj konferenciji kompanije Jungheinrich održanoj poslednjeg dana januara u nemačkom gradu Hamburgu predstavljeni su novi modeli Jungheirich viljuškara - ERC 216zi, EKS 412s i EFG 6 series. Ovo je bila ujedno i svetska premijera ovogodišnjih noviteta ove kompanije

scania takmicenje

 • 26. Decembar 2018.

Vozači C/E kategorije, mogu se prijaviti i u učestvovati takmičenju za najboljeg vozača koje organizuje Scania. Pored toga što će poneti titulu najboljeg vozača kamiona u Evropi, pobednik dobija 100.000 EUR za potpuno nov prilagođeni Scania kamion.

izveštaj SLA 2018

 • 08. Novembar 2018.

7. godišnja konferencija SLA 2018. i 1. Međunarodni sajam logistike LogExpo održani su 6. novembra u hotelu Hyatt Regency. Sa preko 250 učesnika i više desetina izlagača, još jednom je potvrđeno da Srpska Logistička Asocijacija organizuje centralni logistički događaj unregionu. Pregršt predavanja vodećih ljudi velikih svetskih kompanija, i mnogobrojni novoostvareni poslovni kontakti obeležili su ovaj događaj.

Špica konferencija

 • 15. Oktobar 2018.

Špica centar 18. oktobra u hotelu Crowne Plaza organizuje SCM konferenciju na kojoj će biti predstavljene inovacije i trendovi u lancu snabdevanja. Da je danas moguće digitalizovati gotovo sve procese u lancu snabdevanja, govoriće domaći i regionalni predstavnici kompanije Špica, Zebra Technologies i Honeywell Solutions, kao i predstavnik kompanije Delhaize Serbia, u kojoj je Špica centar implementirao sistem za glasovno upravljanje skladištem.

Dan konstance

 • 28. Septembar 2018.

27. septembra održan je 12. Dan luke Konstanca u Beogradu. Pored domaćina, Vladana Mišića, predstavnika Luke Konstanca u Srbiji, mnogobrojnim zvanicama ispred ove, strateški izuzetno važne luke za dunavski tok, obratili su se osnivač Dan Nicolae Tivilichi i marketing menadžer Daniel Jarnea, kao i predstavnik Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije i rumunska ambasadorka u Srbiji.

IAA sajam komercijalnih vozila 2018.: TIMOCOM

 • 20. Septembar 2018.

TIMOCOM, kao vodeće IT preduzeće za logistiku u celoj Evropi, 8. put izlaže na sajmu komercijalnih vozila IAA 2018 u Hanoveru. Tu priliku TIMOCOM ove godine koristi kao poseban highlight. Preduzeće se predstavlja na vodećem sajmu mobilnosti, transporta i logistike svojim novim fleksibilnim logotipom kao prvi Smart Logistics System od sada je sinonim za Augmented Logistics.

Translog

 • 24. Jul 2018.

Polovinom novembra u Budimpešti će biti održan TRANSLOG Connect logistički kongres, na kojem će učestvovati vrsni stručnjaci iz oblasti logistike i menadžmenta lanca snabdevanja i donosioci odluka iz Centralnoistočne Evrope. Organizator, TEG The Event Group sa zadovoljstvom poziva sve članove industrije da diskutuju o glavnim trendovima i uticajima u logistici i uspostavljaju nova poslovne kontakte .

90. zasedanje Dunavske komisije u Beogradu

 • 04. Jul 2018.

U Beogradu je poslednjih dana juna održano 90. zasedanje Dunavske komisije. Ciljevi ovogodišnje konferencije su jačanje svih oblika saradnje, ubrzani razvoj zajedničkih standarda plovidbe na Dunavu, povećanje bezbednosti i sigurnosti ovog vida transporta, kao i realizacija infrastrukturnih projekata u skladu sa evropskim planovima prebacivanja dela saobraćaja na plovne puteve.

TiL 2018

 • 23. Mart 2018.

U Beogradu je 22.3. održana 5. jednodnevna biznis konferencija ”Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2018”, u okviru koje je održano četiri panela, na kojima su 30 govornika iz regiona i EU razgovarali o infrastrukturnim projektima i stvaranju transportno integrisanog regiona.

TRANSLOG Connect Congress - 22 - 23 novembar 2017

 • 23. Avgust 2017.

TRANSLOG Connect Congress je najvažniji internacionalni samit u našem regionu za profesionace iz oblasti logistike i upravljanja lancem snabdevanja. Ove godine će biti organizovan sedmi put i ponovo će biti odlično mesto za uspostavljanje novih poslovnih konekcija i partnerstava za stručnjake za upravljanje logistikom i lancem snabdevanja

Nelt obeležio 20 godina filijale u Subotici

 • 26. Jun 2017.

U godini jubileja za kompaniju NELT obeleženo je i 2 decenije poslovanja filijale u Subotici. Proslavi, održanoj 17. juna, prisustvovalo je preko 60 zvanica, koje su, pored zaposlenih u filijali, činili i zaposleni u preduzeću Javna Skladišta u Subotici i RDC u Novom Sadu

Logistika i Transport na MAN Trucknology RoadShow

 • 02. Jun 2017.

Predstavnici Logistike i Transporta bili su gosti na MAN Trucknology RoadShow Srbija upriličenom u čast proslave više MAN jubileja