DOGAĐAJI

izveštaj SLA 2018

 • 08. Novembar 2018.

7. godišnja konferencija SLA 2018. i 1. Međunarodni sajam logistike LogExpo održani su 6. novembra u hotelu Hyatt Regency. Sa preko 250 učesnika i više desetina izlagača, još jednom je potvrđeno da Srpska Logistička Asocijacija organizuje centralni logistički događaj unregionu. Pregršt predavanja vodećih ljudi velikih svetskih kompanija, i mnogobrojni novoostvareni poslovni kontakti obeležili su ovaj događaj.

Špica konferencija

 • 15. Oktobar 2018.

Špica centar 18. oktobra u hotelu Crowne Plaza organizuje SCM konferenciju na kojoj će biti predstavljene inovacije i trendovi u lancu snabdevanja. Da je danas moguće digitalizovati gotovo sve procese u lancu snabdevanja, govoriće domaći i regionalni predstavnici kompanije Špica, Zebra Technologies i Honeywell Solutions, kao i predstavnik kompanije Delhaize Serbia, u kojoj je Špica centar implementirao sistem za glasovno upravljanje skladištem.

Dan konstance

 • 28. Septembar 2018.

27. septembra održan je 12. Dan luke Konstanca u Beogradu. Pored domaćina, Vladana Mišića, predstavnika Luke Konstanca u Srbiji, mnogobrojnim zvanicama ispred ove, strateški izuzetno važne luke za dunavski tok, obratili su se osnivač Dan Nicolae Tivilichi i marketing menadžer Daniel Jarnea, kao i predstavnik Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije i rumunska ambasadorka u Srbiji.

IAA sajam komercijalnih vozila 2018.: TIMOCOM

 • 20. Septembar 2018.

TIMOCOM, kao vodeće IT preduzeće za logistiku u celoj Evropi, 8. put izlaže na sajmu komercijalnih vozila IAA 2018 u Hanoveru. Tu priliku TIMOCOM ove godine koristi kao poseban highlight. Preduzeće se predstavlja na vodećem sajmu mobilnosti, transporta i logistike svojim novim fleksibilnim logotipom kao prvi Smart Logistics System od sada je sinonim za Augmented Logistics.

Translog

 • 24. Jul 2018.

Polovinom novembra u Budimpešti će biti održan TRANSLOG Connect logistički kongres, na kojem će učestvovati vrsni stručnjaci iz oblasti logistike i menadžmenta lanca snabdevanja i donosioci odluka iz Centralnoistočne Evrope. Organizator, TEG The Event Group sa zadovoljstvom poziva sve članove industrije da diskutuju o glavnim trendovima i uticajima u logistici i uspostavljaju nova poslovne kontakte .

90. zasedanje Dunavske komisije u Beogradu

 • 04. Jul 2018.

U Beogradu je poslednjih dana juna održano 90. zasedanje Dunavske komisije. Ciljevi ovogodišnje konferencije su jačanje svih oblika saradnje, ubrzani razvoj zajedničkih standarda plovidbe na Dunavu, povećanje bezbednosti i sigurnosti ovog vida transporta, kao i realizacija infrastrukturnih projekata u skladu sa evropskim planovima prebacivanja dela saobraćaja na plovne puteve.

TiL 2018

 • 23. Mart 2018.

U Beogradu je 22.3. održana 5. jednodnevna biznis konferencija ”Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2018”, u okviru koje je održano četiri panela, na kojima su 30 govornika iz regiona i EU razgovarali o infrastrukturnim projektima i stvaranju transportno integrisanog regiona.

TRANSLOG Connect Congress - 22 - 23 novembar 2017

 • 23. Avgust 2017.

TRANSLOG Connect Congress je najvažniji internacionalni samit u našem regionu za profesionace iz oblasti logistike i upravljanja lancem snabdevanja. Ove godine će biti organizovan sedmi put i ponovo će biti odlično mesto za uspostavljanje novih poslovnih konekcija i partnerstava za stručnjake za upravljanje logistikom i lancem snabdevanja

Nelt obeležio 20 godina filijale u Subotici

 • 26. Jun 2017.

U godini jubileja za kompaniju NELT obeleženo je i 2 decenije poslovanja filijale u Subotici. Proslavi, održanoj 17. juna, prisustvovalo je preko 60 zvanica, koje su, pored zaposlenih u filijali, činili i zaposleni u preduzeću Javna Skladišta u Subotici i RDC u Novom Sadu

Logistika i Transport na MAN Trucknology RoadShow

 • 02. Jun 2017.

Predstavnici Logistike i Transporta bili su gosti na MAN Trucknology RoadShow Srbija upriličenom u čast proslave više MAN jubileja

Održana konferencija o Voice rešenju za glasovno upravljanje skladištem

 • 25. Maj 2017.

ŠPICA je uz podršku kompanije Honeywell, 23. maja, u hotelu Radisson Blu u Beogradu, organizovala konferenciju posvećenu primeni Voice tehnologije i rešenja Vocollect u upravljanju procesima u skladištu

Logistika i Transport na godišnjoj skupštini P.U. Transport i logistika

 • 24. Maj 2017.

Izvršni direktor Srpske Logističke Asocijacije (SLA), Bane Petronijević, svečano je potpisao Sporazum o poslovnoj saradnji sa predsednikom Nacionalne asocijacije špediterskih društava i agenata P.U. ”Transport i Logistika”, Slavoljubom Jevtićem

60 godina Luke Koper

 • 24. Maj 2017.

Luka Kopar je 23. maja proslavila šezdesetu godišnjicu od osnivanja, pa, tim povodom, ove godine Luka Koper organizuje nekoliko događaja na kojima će ugostiti svoje poslovne saradnike, a pripremili su i publikaciju pod nazivom Luka Koper 1957 - 2017

TimoCom na na 66. po redu IAA sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru

 • 19. Februar 2017.

TimoCom je bio izlagač na licu mesta u Hanoveru na 66. po redu sajmu IAA sajmu komercijalnih vozila. Na vodećem svetskom sajmu u oblasti transporta, logistike i mobilnosti brzo je postalo jasno da je najveća platforma za transport u Evropi spremna za digitalnu budućnost logistike.

Dan luke Konstanca u Beogradu

 • 19. Februar 2017.

Događaj „Dan luke Konstanca,“ koji je dostigao svoje deseto izdanje u Srbiji, održao se u Beogradu septembra 2016. godine, iščekivan sa velikim interesovanjem od strane srpskih partnera i lučke zajednice u Konstanci.

newsletter

Želite da primate novosti? Prijavi se na našu mailing listu.